Auto servis Gadža jedini Bosch car servis u regiji, nudi servisiranje gotovo svih automobila uz identičan kvalitet kao u ovlaštenom servisu, ali uz mnogo povoljnije cijene.

autoservis-gadza-trebinje-servis-za-sva-vozila

Zaposleni u našem servisu su licencirani od strane Bosch-a i obučeni za rad sa najnovijim tehnologijama te u kombinaciji sa najsavremenijom dijagnostičkom opremom u rekordnom roku rješavaju probleme na Vašem automobilu.

Jedini u regiji nudimo kompletnu pripremu za tehnički pregled automobila: kontrolu kočionog sistema na valjcima, kontrolu izduvnih gasova, provjera svjetala i sve ostalo što podazumijeva ispravnost, a samim tim sigurnu i bezbjednu vožnju.

Već kod prve posjete nama, dobijate servisnu knjižicu Bosch car servisa u kojoj se evidentiraju sve popravke na Vašem automobilu i koja je priznata u čitavom svijetu.

Iz bogatog asortimana naših usluga izdvajamo:

U sklopu našeg servisa posluje i prodavnica auto dijelova koja nudi isključivo originalne dijelove koji se koriste  kod prve ugradnje u Vaš automobil. Bosch, Valeo, SKF, Purflux, Ruville samo su neki od brendova koje možete pronaći kod nas.