Bosch car servis, servis za sva vozila!

U današnje vrijeme automobili su pouzdaniji i prelaze veće udaljenosti prije potrebe za servisom. Bosch je sudjelovao u razvoju mnogih tehnologija koje to omogućuju. Na primjer, prije 20 godina, većina svjećica bi trajalo 10.000 km, dok danas, neke Bosch svjećice ne trebaju zamjenu dok vozilo ne postigne 100.000 km. Bosch Car Servis – Autoservis kakav trebate.

Photo_81

Mnogi ljudi misle da je najjednostavnije otići u ovlašteni auto servis proizvođača vozila. Bosch Car Service je stvarna alternativa, nudeći kvalitetno i cjenovno prihvatljivo servisiranje i ugrađujući dijelove proizvođačeve kvalitete.

Photo_24

Profitirajte zahvaljujući našem ‘know-how’ pristupu kod održavanja, servisiranja i popravaka. Naši su stručnjaci vrhunski školovani i imaju pristup tehničkim podacima i propisima održavanja Vašeg osobnog vozila. Automehanika za sva vozila.
Photo_22
Boschova suradnja s gotovo svim proizvođačima motornih vozila u svijetu jamči vrhunsku stručnost Boschovog servisa automobila; naši stručnjaci jamče Vam optimalne usluge popravaka za sve marke automobila.

 

Teško je pronaći na europskim cestama auto u koji nije ugrađen barem neki Boschov sustav (benzinsko i dizelsko ubrizgavanje, ABS, EPS…) Tko bolje razumije te složene sustave od onih koji su ih stvorili? Od elektropokretača do dodatnih sustava grijanja – naš jedinstveni asortiman nudi Vam rezervne dijelove kvalitetom istovjetne dijelovima prve ugradnje kao i pribor svih vrsta.